Natfiskeri

Natfiskeri i sønderjylland – fang store ørreder

Besøg vores fiskesøer hos Uge Lystfiskeri & Camping, hvis du er begejstret for natfiskeri. De fleste vil gerne fiske om dagen – men det er også blevet yderst populært at fiske om natten. Vi holder til i Tinglev i Sønderjylland – tæt på Aabenraa og Tønder.

Men hvorfor i det hele taget fiske om natten, når man kan gøre det om dagen? Jo, der er en helt åbenlys grund til at forlade hjemmet og stille sig ud til søen midt om natten. De store ørreder er nemlig nemmere at fange. De bryder sig ikke om for meget lys, og holder sig derfor i naturskabte huler, mens der er dagslys.

KRÆVER NATFISKERI SÆRLIGT FISKEGREJ?

Du bør som minimum overveje, om dit fiskegrej er gearet til natfiskeri. Som nævnt ovenfor er ørrederne større, og det kræver derfor kraftigere udstyr. Derudover anbefaler vi brug for særlige fluer til natfiskeri.

Hvis du kommer forbi vores butik i de almindelige åbningstider, kan du supplere dit materiel, så du har de bedste forudsætninger for fangst om natten.

NEMT FISKERI HOS OS – BOOK HER

Vi har gjort natfiskeri nemt! Kommer I udenfor receptionens åbningstid, er det muligt at købe en fiskebon via selvbetjening i boksen ved receptionen. Bemærk dog, at der skal betales, før fiskeriet påbegyndes. Der kan også betales for fiskeri udenfor åbningstid på MobilePay nr: 63757. Fiskeri uden en gyldig fiskebon medfører en både på 400 kr. – og ved gentagelse medfører det bortvisning.

I forbindelse med vores søer har vi desuden en campingplads, hvor du og familien eller vennerne kan overnatte i hytter og værelser, ligesom I kan komme med campingvogn eller telt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til enten natfiskeri eller andre af vores mange aktiviteter.