Camping i Sønderjylland

Hyggelig helårscamping i Sønderjylland

Nær grænsen til Tyskland ligger Uge Lystfiskeri & Camping – tag på camping hos os! Vi er en af de campingpladser, der tilbyder helårscamping. Det betyder, at pladsen er åbent hele døgnet rundt – og med forskellige sjove aktiviteter for hele familien. Vi er derfor det rette sted uanset om I vil på sommer- eller vintercamping.

Vores gode beliggenhed i Sønderjylland giver nemme tilkørselsforhold, når du og familien/vennerne tager på camping hos os. Vi er beliggende i Tinglev – ikke langt fra Aabenraa og Tønder, og med kort kørsel til fordelagtige indkøbsmuligheder i Tyskland.

CAMPING MED MULIGHED FOR LYSTFISKERI

Er I interesserede i lystfiskeri? Så er vi det helt naturlige valg, da vi tilbyder mulighed for at fiske i flere søer døgnet rundt. Det er også muligt at leje en sø, hvis I er en gruppe på minimum 20 personer, der gerne vil fiske alene.

Vi ved dog godt, at det ikke er sikkert, at hele familien er interesseret i at fiske. Derfor tilbyder vi også mange andre muligheder for at kunne hygge sig.

HYGGELIGE AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ

Vi mener, at der skal være noget for alle i familien. Derfor har vi blandt andet en legeplads til både små og store børn. Her er hoppepuder, beachvolley, basketball, mooncars, minigolf og fodboldgolf.

Vores helårscamping-plads er derfor den helt rette, hvis alle gerne vil lave noget forskelligt, men samtidigt have mulighed for at være sammen.

BESØG VORES DYR PÅ CAMPINGPLADSEN

Synes I det er sjovt at være i selskab med dyr, så har vi søde æsler, geder og kaniner på campingpladsen – og de er alle vant til at være i selskab med både børn og voksne.

Vi oplever, at der kommer mange fiskeinteresserede gæster på pladsen. Derfor er der rig mulighed for at dele oplevelser og tale med andre fiskere, som hver især har oplevet forskellige ting. Det er muligt at møde mange typer mennesker og lære af dem samt dele ud af egne oplevelser.

HVAD KOSTER CAMPING/HELÅRSCAMPING?

Vores campingplads er velindrettet med store, oplyste pladser. Så har du en større campingvogn, kan vi uden problemer få plads til den.

Har du hverken campingvogn eller telt, kan du alligevel campere hos os. Vi har velholdte hytter lige ned til en skøn sø, og du har også mulighed for at leje et værelse med fælles køkken, spiserum og badeværelse.

På pladsen er der også mulighed for at grille, og der er selvfølgelig et stort køkken. Fryseboks, vaskemaskine og tørretumbler kan lejes efter behov. I er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis I vil høre mere om mulighederne for helårscamping hos os.

PRISER PR. OVERNATNING 2019

Voksne75 kr.
Børn op til 14 år35 kr.
Strøm pr. døgn35 kr.
Hund10 kr.
SæsonpladsSpørg efter vores priser

Se vores smukke omgivelser og lad dig blive inspireret til næste campingferie med familien.

Afspil video