Fodboldgolf

Banen er åben igen, det er stadig fugtigt, men muligt at spille. Fodboldgolf og andre udendørs aktiviteter for hele familien

Leder du efter sjove udendørs aktiviteter for børn og voksne i nærheden af Aabenraa, Tønder eller i resten af Sønderjylland, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Uge Lystfiskeri & Camping i Tinglev er der blandt andet mulighed for at spille fodboldgolf, som er et stort hit blandt både store og små.

HVAD ER FODBOLDGOLF?

Hvorfor ikke kombinere to sjove aktiviteter, fodbold og golf, til én aktivitet?

Fodboldgolf er ligesom almindelig golf, men spillet spilles ikke med en golfbold, men i stedet for med en fodbold. Det gælder om at få fodbolden i hullet på så få spark som muligt, og det er et spil, hvor der kan være flere deltagere på én gang.

Vores fodboldgolfbane ligger i smukke omgivelser, som du kan nyde, mens du går gennem banen.

Selvom du er god til fodbold eller golf, så er du ikke nødvendigvis god til fodboldgolf, og det er også det, der er med til at gøre det sjovt – for man ved aldrig, hvem der vil være god til spillet. Aktiviteten passer til alle aldersgrupper, og der er masser af plads til hygge, mens du og resten af gruppen går banen rundt.

Vi giver rabat til grupper på mere end 15 personer, og tilmelding er nødvendig.

Vi har også en speciel pris på vores udendørs aktiviteter til vores overnattende gæster.

Priser på fodboldgolf
GratisBørn 0 til 6 år
Børn 7 til 14 år50 kr.
Voksne100 kr.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES UDENDØRS AKTIVITETER ELLER BOOK EN TID

Mangler du udendørs aktiviteter-ideer, så er fodboldgolf som nævnt et oplagt valg for både store som små.

Vil du booke en tid til fodboldgolf i Sønderjylland, eller har du nogle spørgsmål omkring vores priser eller lignende, som du ønsker svar på? Så kontakt os endelig, så hjælper vi dig på rette vej.

Afspil video