Ferie hos os

Campingferie i danmark: ferieophold på campingplads i sønderjylland

Er det blevet tid til at planlægge jeres næste familieferie i Danmark, og er det et ferieophold på en campingplads, der står øverst på ønskelisten? Så er I kommet til det helt rette sted. Hos Uge Lystfiskeri & Camping finder I en oplagt destination til en campingferie i Danmark.

Vores campingplads er beliggende i Tinglev i Sønderjylland, og der er gode muligheder for både at komme til Tønder, Aabenraa og omegn, hvis I ønsker at tage på forskellige udflugter under jeres ferie i Jylland.

FERIEOPHOLD MED AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Et ferieophold på vores campingplads giver mulighed for aktiviteter for hele familien i form af blandt andet:

  • Legeplads
  • Fodboldgolf
  • Minigolf
  • Boldbaner
  • Fiskeri

Vi har også ponyer til at trække en tur med., ligesom der er gode mulighed for at vandre både på pladsen og i den omkringliggende natur.

For dem der gerne vil fiske er der tre søer til de voksne og en enkelt fiskesø til børn op til 12 år.

I kan læse meget mere om et ferieophold på vores campingplads i Sønderjylland eller vores Put and Take søer.

KONTAKT OS OGBOOK EN CAMPINGFERIE I DANMARK PÅ VORES CAMPINGPLADS

Har I nogle spørgsmål omkring vores campingplads, søer eller andet, eller kunne I tænke jer at booke et ophold på vores campingplads, hører vi meget gerne fra jer. Vi har masser af gode tilbud til både store og små, ligesom der også er masser af forskellige aktivitetsmuligheder uden for vores campingplads, og vi tilbyder en campingferie i Danmark til en ganske billig pris.