rgrhg

ekfjioejfo ej

Hos Uge Lystfiskeri & Camping har vi 3 fiskesøer i Sønderjylland, der tilsammen har et areal på næsten 14 ha. samt en enkelt fiskesø for børn. Vores put and take fiskesøer er lette at komme til, uanset om du for eksempel kommer fra Tinglev, Aabenraa, Tønder eller det øvrige Sønderjylland.

Vores søer har åbent både nat og dag samt både sommer og vinter, så der er rig mulighed for at få en hyggelig dag sammen med vennerne eller familien, når I besøger vores fiskesø.

FANG ØRREDER, ÅL, KARPER OG MUSLINGER I VORES FISKESØ

I vores fiskesøer udsættes der ørreder på mindst 800 gram fordelt i alle søerne. Derudover udsættes der årligt både ål og karper, ligesom der også udsættes muslinger for at holde den gode vandkvalitet i hver enkelt fiskesø.

Vi har derudover to rensepladser med rindende vand, hvor de fangede fisk skal renses. Disse rensepladser må kun anvendes til rensning af fisk, der er blevet fanget i en af vores fiskesøer.

FISK I VORES BØRNESØ

I vores børnesø bliver der sat fisk ud efter behov, og de er op til 1 kg i størrelse.

BETAL KUN FOR DEN BRUGTE TID

I vores fiskesø skal du kun betale for den tid, du ønsker at fiske i. Ønsker du og eventuelt familie eller venner at fiske i flere dage, så er der også mulighed for at booke en eller flere overnatninger på vores campingplads.

Kunne du tænke dig at høre om vores priser, eller ønsker du at booke et ophold på vores campingplads til en fordelagtig pris, er du velkommen til at kontakte os.

SE BILLEDER AF VORES LYSTFISKERE OG DERES FANGST

Herunder kan du se en række billeder af nogle af vores tidligere lystfiskere og deres fangst fra en af vores danske fiskesøer. Du kan klikke på hvert enkelt billede for at se det i større format.