Put and Take ved Tinglev i Sønderjylland

Hvornår var du sidst på fisketur sammen med vennerne?

Hvorfor ikke tage en afslappende tur til Tinglev i Sønderjylland og prøv vores Put and Take?

Vi har 3 søer, hvor du kan fiske. Søerne har åbent dag og nat, sommer og vinter.

Fiskeri fra robåd eller Belly-boat er nu tilladt i badesøen, i den del af søen, hvor der må fiskes.

Vi tilbyder de bedste forhold for dig og dine venner eller familie, hvis I vil opleve naturen fra sin bedste side, og måske fange jeres egen aftensmad. Vi har 2 rensepladser, hvor der løber rindende vand, og her skal fiskene renses. Rensepladserne må kun bruges til at rense fisk, der er fanget i vores anlæg.

Betal kun for den tid du bruger

Det bedste af det hele er, at ved vores Put and Take behøver I ikke forhaste jer.

I skal udelukkende betale for den tid, I ønsker at fiske. Samtidig kan I vælge også at booke jer ind på vores campingplads, hvis I ønsker flere dage ved søerne.

Det er muligt at kunne medbringe campingvogn, eller I kan leje værelser eller hytter. I kommer til at bo dør om dør med andre fiskeinteresserede. Om aftenen er der rig mulighed for at grille på pladsen, og I kan dele tips og historier med alle de andre, der også overnatter eller spiser på campingpladsen.

Book online

I kan booke jer ind på campingpladsen online her på siden, hvis I ønsker at overnatte. Når I kommer frem, henvender I jer blot i receptionen, hvor vi står klar til at hjælpe.

Book plads

Vi har en butik med moderne fiskeudstyr, ligesom vi også udlejer fiskestænger.

Ved ankomst får I et chipkort, der kan indsættes penge på. Depositum på 50 kr. fås retur, når I leverer chipkortet tilbage ved afrejse.

Fordelen er, at I ikke behøver medbringe kontanter eller betale løbende, mens I hygger jer ved søerne. Er der til slut stadig penge på kortet, så modregnes de blot, når kortet afleveres.

Børn mellem 0-6 år fisker gratis, mens prisen for børn mellem 7-13 år er 12 kr. pr. time pr. stang.

Se vores priser

Vil du vide mere om vores Put and Take i Sønderjylland?

Har du spørgsmål til vores Put and Take, så er du altid velkommen til at ringe til os på 7464 4498, så vi kan tage en snak.

Du kan også sende os en mail. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.