Put and Take i Sønderjylland

Oplev en inspirerende Put and Take ved Tinglev i Sønderjylland

Hvor lang tid siden var du sidst på fisketur med vennerne? Hvorfor ikke tage en afslappende tur til Tinglev i Sønderjylland, og prøv vores Put and Take?

Put and Take på Uge Lystfiskeri og Camping

Vi har 3 søer hvor I kan fiske, og de har åbent dag og nat, sommer og vinter. Vi tilbyder de bedste forhold for dig og dine venner eller familie, hvis I vil opleve naturen fra sin bedste side, og måske fange jeres egen aftensmad. Vi har 2 rensepladser hvor der løber rindende vand, og her SKAL fiskene renses. Rensepladserne må kun bruges til at rense fisk, der er fanget i vores anlæg.

Det bedste af det hele er, at ved vores Put and Take behøver I ikke forhaste jer, da I udelukkende skal betale for den tid, I ønsker at fiske, og ovenikøbet kan booke jer ind på vores campingplads. I kan medbringe campingvogn, eller I kan leje værelser eller hytter. I kommer til at bo dør om dør med andre fiskeinteresserede. Om aftenen er der rig mulighed for at grille på pladsen, og I kan dele tips og historier med alle de andre, der også overnatter eller spiser på campingpladsen.

Vi gør det nemt for jer!

I kan booke jer ind på campingpladsen online her på siden, hvis I ønsker at overnatte, og når I kommer frem, henvender I jer i receptionen, hvor vi står klar til at hjælpe.

Vi har en butik med moderne fiskeudstyr, ligesom vi også udlejer fiskestænger. Ved ankomst får I et chipkort, der kan indsættes penge på. Man skal have et kort pr. stang, og skal betale 50 kr. i depositum. Depositum får I retur, når I leverer chipkortet tilbage ved afrejse. Fordelen for jer er, at I ikke behøver at medbringe kontanter, eller betale løbende mens I hygger jer ved søerne. Er der for mange penge på kortet, modregnes de naturligvis, når kortet afleveres.

Børn mellem 0-6 år fisker gratis, mens prisen for børn mellem 7-13 år er 12 kr. pr. time pr. stang.

Kontakt os gerne!

Har du spørgsmål til vores Put and Take i Sønderjylland, så er du velkommen til at ringe til os på 7464 4498, så vi kan tage en snak. Du kan sende os en mail, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.