uge lystfiskeri.

Natfiskeri i Sønderjylland

Besøg vores søer hvis du er begejstret for natfiskeri

De fleste fisker om dagen. Men det er også blevet meget populært at fiske om natten.

Men hvorfor i det hele taget fiske om natten, når man kan gøre det om dagen? Jo, der er en helt åbenlys grund til at forlade hjemmet og stille sig ud til søen midt om natten.

De store ørreder er nemlig nemmere at fange. De bryder sig ikke om for meget lys og holder sig derfor i naturskabte huler, mens der er dagslys.

Kræver natfiskeri særligt fiskegrej?

Du bør som minimum overveje, om dit fiskegrej er gearet til natfiskeri.

Som nævnt ovenfor er ørrederne større, og det kræver derfor kraftigere udstyr ved natfiskeri. Endvidere anbefaler vi brug af særlige fluer, der er optimeret til natfiskeri.

Hvis du kommer forbi vores butik i de almindelige åbningstider, kan du supplere dit materiel, så du har de bedste forudsætninger for fangst om natten.

Nemt natfiskeri hos Uge Lystfiskeri & Camping

Vi har gjort natfiskeri nemt hos Uge Lystfiskeri & Camping i Sønderjylland.

Kommer I uden for receptionens åbningstid, er det muligt at købe en fiskebon via selvbetjening i boksen ved receptionen. Bemærk dog, at der skal betales, før fiskeri påbegyndes. Der kan også betales for fiskeri uden for åbningstid på nr.: 63757

Fiskeri uden en gyldig fiskebon medfører en bøde på 400 kr. og ved gentagelse medfører det bortvisning.

I forbindelse med vores søer har vi desuden en campingplads, hvor du og din familie eller venner både kan overnatte i hytter og værelser, ligesom I kan komme med campingvogn og telt.

Har du spørgsmål til natfiskeri eller andre aktiviteter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til enten natfiskeri eller andre af vores mange aktiviteter.

Ring til os
Skriv til os