Natfiskeri i Sønderjylland

Er du begejstret for natfiskeri, så bør du besøge vores søer

De fleste fisker om dagen, men det er også blevet meget populært at fiske om natten. Men hvorfor i det hele taget fiske om natten, når man kan gøre det om dagen? Jo, det er der en helt åbenlys grund til at forlade hjemmet og stille sig ud til søen midt om natten. De store ørreder er nemmere at fange. De bryder sig ikke om for meget lys, og holder sig derfor i naturskabte huler, mens der er dagslys.

Kræver natfiskeri særligt fiskegrej?
Du bør som minimum overveje, om dit fiskegrej er gearet til natfiskeri. Som nævnt ovenfor er ørrederne større, og det kræver derfor kraftigere udstyr ved natfiskeri, endvidere anbefaler vi brug af særlige fluer, der er optimeret til natfiskeri. Hvis du kommer forbi vores butik inden for de almindelige åbningstider, kan du supplere dit materiel, så du har de bedste forudsætninger for fangst om natten.

Vores søer er åbne for fiskeri hver dag, og hele døgnet!
Vi har gjort natfiskeri nemt hos Uge Lystfiskeri og Camping. Kommer I uden for receptionens åbningstid, er det muligt at købe en fiskebon via selvbetjening i boksen ved receptionen. Bemærk dog at der skal betales, før fiskeri påbegyndes. Manglende betaling kan betyde bøder eller bortvisning.

I forbindelse med vores søer har vi desuden en campingplads, hvor I både kan overnatte i hytter og værelser, ligesom I kan komme med campingvogn og telt.

Har du spørgsmål til natfiskeri eller til andre aktiviteter for børn og voksne i området, er du velkommen til at ringe til os på +45 74 64 44 98, så vi kan tage en snak om, hvad der kan passe jer. Du er også velkommen til at sende en mail til uge@mail.dk, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

natfiskeri på søen

Fiskeri uden en gyldig fiskebon medfører en bøde på 400 kr. og ved gentagelse medfører det bortvisning.