Put and Take ved Tinglev

Oplev en inspirerende Put and Take ved Tinglev

Er det lang tid siden, du har været på fisketur med vennerne? Hvorfor ikke tage en afslappende tur til Tinglev og prøv vores Put and take? Vi har åbent dag og nat, sommer og vinter. Vi tilbyder de bedste forhold for dig og dine venner eller familie, hvis I vil opleve naturen fra sin bedste side, og måske fange jeres egen aftensmad.

Det bedste af det hele er, at ved vores Put and Take behøver I ikke forhaste jer, da I udelukkende skal betale for den tid, I ønsker at fiske, og ovenikøbet kan booke jer ind på vores campingplads. I kan medbringe campingvogn, eller I kan leje værelser og hytter. I kommer til at bo dør om dør med andre fiskeinteresserede. Om aftenen er der rig mulighed for at grille på pladsen, og I kan dele tips og historier med alle de andre, der også overnatter eller spiser på campingpladsen.

Vi gør det nemt for jer!
I kan booke jer ind på campingpladsen online her på siden, hvis I ønsker at overnatte, og når I kommer frem henvender I jer i receptionen, hvor vi står klar til at hjælpe.

Vi har en butik med moderne fiskeudstyr, ligesom vi også udlejer fiskestænger. Ved ankomst får I et chipkort, der kan indsættes penge på. Man skal have et kort pr. stang, og skal betale 50 kr. i depositum. Depositum får I retur, når I leverer chipkortet tilbage ved jeres afrejse. Fordelen for jer er, at I ikke behøver medbringe kontanter, eller betale løbende mens I hygger jer ved søerne. Er der for mange penge på kortet, modregnes de naturligvis, når kortet afleveres.

Bemærk at børn 0-6 år fisker gratis, mens prisen for børn 7-13 år er 12 kr. pr. time pr. stang.

Kontakt os gerne!
Har du spørgsmål til vores Put and Take ved Tinglev, så er du velkommen til at ringe til os på 7464 4498, så vi kan tage en snak. Du kan sende os en mail, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.