Camping i Sønderjylland

Pak bilen og kør på camping i Sønderjylland

3 Stjernet campingplads i Sønderjylland der er åbent året rundt

Nær grænsen til Tyskland ligger en 3-stjernet campingplads “Uge Lystfiskeri og Camping”. Campingpladsen er åben hele året, og har mange faciliteter for hele familien. Der er nemme tilkørselsforhold til pladsen, og når man tager på camping i Sønderjylland, så er der aldrig langt til de fordelagtige indkøbsmuligheder i Tyskland.

Campingpladsen er velindrettet med store oplyste pladser, så har du en større campingvogn, så kan vi uden problemer få plads til den. Har du hverken campingvogn eller telt, kan du alligevel campere i Sønderjylland. Vi har velholdte hytter lige ned til en skøn sø, og du har også mulighed for at leje et værelse med fælles køkken, spiserum og badeværelse.

På pladsen er der mulighed for at grille, og der er selvfølgelig også et stort køkken. Fryseboks, vaskemaskine og tørretumbler kan lejes efter behov.

Er man interesseret i lystfiskeri, er vi det helt naturlige valg, da vi tilbyder mulighed for at fiske i flere søer døgnet rundt. Da hele familien måske ikke er interesseret i at fiske, er der mange andre muligheder for at hygge sig.

Der er legeplads til både små og store børn, og de kan f.eks. more sig med hoppepuder, beachvolley, basketball, mooncars, minigolf og fodboldgolf.

Synes I, det er sjovt at være i selskab med dyr, så har I mulighed for at ride på heste, eller gå en tur med dem. Vi har også søde geder, æsler og kaniner på campingpladsen, og de er alle vant til at være i selskab med både børn og voksne.

camping i sønderjylland

Vi oplever, at der kommer mange fiskeinteresserede gæster på campingpladsen. Derfor er der rig mulighed for at dele oplevelser og tale med andre fiskere, som hver især har oplevet forskellige ting. Det er muligt at møde mange typer mennesker, lære af dem, samt dele ud af egne oplevelser.

Priserne pr. overnatning 2017
Voksne – 75 kr.
Børn op til 14 år – 35 kr.
Strøm pr. døgn – 35 kr.
Hund – 10 kr.
Sæsonplads – Spørg om priser

Campingpas skal foreligge

Tag på Camping i sønderjylland og prøv grillen
Campingvogn, hytter og værelser forefindes på campingpladsen i Sønderjylland
skal du med ud at fiske?